Attesten om je woning te verkopen/verhuren
relax, wij regelen het

Je wil je huis verkopen of verhuren, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Asbestinventarisatie, elektriciteitskeuring, EPC-attest en de keuring van je privéwaterafvoer en mazouttank … de lijst lijkt eindeloos. En je hebt geen idee waar te beginnen. Weet dat het anders kan.

Bij LNV Immo Services regelen we alle attesten en keuringen die je nodig hebt om je huis te verkopen of verhuren, aangevuld met EPB-verslaggeving voor nieuwbouw- en renovatiewerken. 1 aanspreekpunt om alle paperassen in orde te brengen. Da’s handig.

Breed scala aan diensten.

Brengt je huis verkopen of verhuren gedoe met zich mee? Niet als je de juiste experts inschakelt. Wij begeleiden je snel en efficiënt door het doolhof van vastgoedkeuringen.

Laat je verschillende keuringen uitvoeren, dan plannen we die allemaal op hetzelfde moment in. Zo moet je maar 1 keer een gaatje vrijmaken in je agenda.

Ben Hendrickx – LNV Immo Services

Waarom je vol vertrouwen voor LNV Immo Services kiest!

Optimaal samenwerken met iemand gaat pas als de klik er écht is. Dezelfde waarden belangrijk vinden, is alvast een goed begin.

 1. 100% ontzorging
  Je hoeft geen 5 verschillende experts te contacteren om alle attesten in orde te brengen. Bij ons zit alles onder 1 dak, met 1 aanspreekpunt voor jou. Eenvoudiger kan bijna niet.
 2. Transparante communicatie
  Door open en eerlijke gesprekken aan te gaan behaal je de beste resultaten. Geen onduidelijkheden hier, wel een concreet plan van aanpak.
 3. Betrouwbare afspraken
  Afspraken zijn er om nageleefd te worden. Niets is immers zo vervelend als een keurder die niet komt opdagen of een deadline die niet wordt gehaald. Bij LNV Immo Services komen we onze afspraken na. Altijd.
 4. Maximale bereikbaarheid
  Als klant wil je snel geholpen worden. Daarom beantwoorden we je mail dezelfde dag nog. Gemiste oproep van jou? We bellen je snel terug.
 5. Vlotte service
  Kwamen onze keurders vandaag langs, dan vind je de attesten morgen in je inbox. Kwalitatief en efficiënt werken, dat is absoluut ons ding.
 6. Groene impact
  Kiezen voor LNV Immo Services is samen streven naar een mooiere wereld, nu en in de toekomst. Want per afgewerkt dossier planten we samen met Go Forest een boom. Benieuwd hoeveel bomen we al hebben geplant? Check het hier!